Radovac povrijedio tetivu, detaljni pregled u Mostaru

Šepajući napustio igru

Radovac povrijedio tetivu, detaljni pregled u Mostaru

Fudbaleri Veleža pripreme u Antaliji okončali su današnjom prijateljskom utakmicom protiv Ansan Greenersa.

Rođeni su se protiv južnokorejskog drugoligaša predstavili u dobrom svjetlu i na kraju su ostali neporaženi (1:1), čime su ujedno nastavili niz, budući da nisu savladani ni u prethodna četiri meča.

Ohrabrujuće je to i za šefa stručnog štaba Feđu Dudića, međutim nakon današnje utakmice nije bio pretjerano zadovoljan, ponajviše zbog 'divljačkih' startova od strane Južnokorejaca.

Jedan takav primorao je novajliju Samira Radovca da ranije od očekivanog napusti igru šepajući. U pitanju je povreda tetive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gruba igra dovela je do toga da Radovac šepajući napusti teren. Radi se o povredi tetive, a kada se vratimo u Mostar vidjet ćemo koji je zapravo stepen", kaže trener Dudić.

Upitno je, dakle, hoće li u Veležu moći računati na Radovca na otvaranju sezone kada na svom terenu dočekuju Zvijezdu 09.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kupi_Lee
Južnokorejci ne znaju lopte pa nam mlate igrače. Trebalo je prekinuti utakmicu.
6 1
Ljacmu1
Radovac je žrtva neorganiziranog klub. Odeš na pripreme a dogovoriš samo 2 protivnika. Nabrzaka im dogovoriš treću koju igraju ujutro kao da su pioniri i dobiješ za protivnika neke divljake.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije