Radovac se povrijedio u meču sa Brotnjom

Teren napustio u 30. minuti

Radovac se povrijedio u meču sa Brotnjom

Fudbalski klub Sarajevo je danas u svojoj drugoj provjeri u Čitluku odigrao neriješeno sa Brotnjom.

Izabranici trenera Miodraga Ješića nisu uspjeli oduševiti ni u svojoj drugoj pripremnoj utakmici u Hercegovini, a utakmicu sa federalnim niželigašem Brotnjom (1:1) neće po dobrom pamtiti 20-godišnji Samir Radovac. 

Naime, mladi Radovac se povrijedio nakon što je u duelu sa jednim igračem Brotnja "zaradio" udarac u predjelu jagodične kosti i nosa, a više informacija o stepenu povrede bit će poznato nakon detaljnih medicinskih pregleda. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radovac je bio primoran napustiti teren nakon 30. minuta utakmice i umjesto njega šansu za igru je dobio Rustemović. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi