Radovanović napustio Zvijezdu iz Gradačca

Srbijanski internacionalac

Radovanović napustio Zvijezdu iz Gradačca

Zvijezda Gradačca uoči gostovanja u Bijeljini ostala je bez iskusnog fudbalera Mirka Radovanovića. 

Srbijanski internacionalac odlučio je dignuti sidro i napustiti tim iz Gradačca, a glavni razlog odlaska leži u tome što je rukovodstvo kluba uručilo otkaz treneru Petru Šegrtu. 

"Smetale su mi neke stvari i odlučio sam da napustim Zvijezdu. Kap koja je prelila čašu bila je otkaz treneru Šegrtu, a ja sada svom već bivšem klubu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i da izbori opstanak u Premijer ligi BiH", kazao nam je Radovanović. 

Radovanović je u redove Zvijezde dospio u januarskom prijelaznom roku. Tokom svoje dosadašnje karijere igrao je za Čukarički, Borac Čačak, Požarevac, Mladost Lučani, Radnički Kragujevac, Smederevo, Trenčin, Petrovac i finski Oulun Palloseura. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.