Radovanović optimist, trenirao i Baljić

Premijer liga, 3. kolo

Radovanović optimist, trenirao i Baljić

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara odradili su posljednji trening uoči susreta sa Travnikom. Atmosfera u momčadi s Grbavice pred duel na Piroti je sjajna, a treba istači da se na treningu pojavio i Omar Baljić, sin legendarnog fudbalera Želje Mirsada Baljića.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine u okviru 3. kola Premijer lige gostovat će u Travniku kod istoimenog domaćina, koji u ovaj duel ulazi s dva uzastopna poraza, te će sasvim sigurno učiniti sve da dođe do prvih bodova, no u Željezničaru ističu da će Veziri prve bodove morati potražiti u nekom drugom susretu.

"Sjajno smo otvorili prvenstvo. Iako igra možda i nije bila na najvišem nivou, bodovi su upisani tako da s dosta optimizma idemo u Travnik. Svjesni smo šta nas očekuje u Travniku, no mislim da smo u ovom trenutku kvalitenija momčad, te da ćemo uspjeti doći do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba igrač koji je u prva dva kola pružio doista sjajne partije, Mirko Radovanović, te dodao:

"Bilo bi lijepo kada bismo nastavili pobjednički niz. Imat ćemo veliku podršku s tribina i to će nam biti motiv više. Ukoliko ispoštujemo ono što od nas šef bude tražio prije početka susreta, onda ćemo se i radovati. Sve je do nas, moramo u susret ući pametno i borbeno. Imamo kvalitet i doista sam optimist pred sutrašnji duel".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.