Radovi na Bilinom polju se privode kraju

Sve će biti spremno za kvalifikacione susrete

Radovi na Bilinom polju se privode kraju

Radovi na rekonstrukciji stadiona Bilino polje su pri kraju, te su ostali da se urade još neki manji detalji da bi sve bilo spremno za kvalifikacione utakmice.

Kao što se vidi u našoj fotogaleriji, golovi su danas postavljeni, a u toku je i postavljanje novog ozvučenja. Narednih dana bit će postavljena i nova sjedišta za službena lica i rezervne igrače, a sutra se očekuje ocrtavanje terena.

Kako je na stadionu zeničkog premijerligaša sve dovedeno u najbolji red, u narednim danima će biti promijenjeni i reflektori koji će osvjetljavati Bilino polje kao nikada do sada.

Naravno, sve će biti spremno za reprezentaciju Latvije koja će svoje treninge održati na ovom stadionu, ali i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja će drugi susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvno u Brazil odigrati upravo na ovom stadionu 11. septembra 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.