Radovi na stadionu GOŠK-a u punom jeku

GOŠK će Premijer ligu igrati na svom stadionu?

Radovi na stadionu GOŠK-a u punom jeku

Samir Mlaćo

Radovi na renoviranju stadiona "Perica Pavlović" u Gabeli u punom su jeku, a prema procjenama izvođača bit će gotovi do prve naredne domaće utakmice GOŠK-a, što će reći da će Gabeljani uz veliki napor na kraju ipak domaće mečeve igrati u Gabeli.

Nedavno je je postavljen display semafor, tribine se natkrivaju, uređuju se svlačionice ispod tribine, te privode kraju brojni drugi manji radovi. GOŠK je kao zamjenski stadion za svaki slučaj bio prijavio stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Gabeljani su u prošloj sezoni osvojili titulu u Prvoj ligi FBiH i tako se vratili u društvo najboljih. GOŠK će prvi domaći meč igrati 30. jula, a protivnik će biti Borac. Prethodno će na premijeri gostovati Željezničaru na Grbavici, a taj meč se igra u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je definitivno jeste da čelnici GOŠK-a zaslužuju sve pohvale za dosadašnji rad, a svakako jedan od najzaslužnijih za sve jeste čelni čovjek kluba Lujo Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi