Radović: Bila je to velika noć za mene

Fudbaler Legije nakon remija sa Realom

Radović: Bila je to velika noć za mene

D. Vejo

Fudbaleri Legije sinoć su u okviru četvrtog kola Lige prvaka na svom terenu remizirali s ekipom Reala iz Madrida rezultatom 3:3.

Svakako dobar rezultata za domaćina, koji je odigrao jednu sjajnu partiju. Među strijelcima bar kada je u pitanju vašravski tim, upisao se i bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović koji je u 58. minuti susreta maestralno matirao nemoćnog Navasa. 

Povodom svega, prve utiske kazao je upravo on.

"Ne igramo sa ovakvim klubom svaki dan. Ovo je bila velika noć za mene. Zasluženo smo osvojili bod. Pred ovaj meč, rekli smo sebi da nemamo šta da izgubimo, nego da moramo izaći na teren i dati sve od sebe. Naš sinoćnji poduhvat, odjeknuo je u svijetu", rekao je nakon meča za inostrane medije, Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi