Radović: Bodom bih bio zadovoljan da nismo u ovoj situaciji

Strateg Olimpika nakon boda na Pecari

Radović: Bodom bih bio zadovoljan da nismo u ovoj situaciji

M. Maksimović

Olimpic je osvojio bod u Širokom Brijegu koji im nije donio ni napredak na tabeli, ni smanjenje bodovnog zaostatka za konkurentima s obzirom na remi Čelika, odnosno pobjedu Metalleghea.

 Dragan Radović je po okončanju susreta čestitao svojim igračima.


“Zaslužili su čestitke jer su pružili onoliko koliko su u ovom trenutku mogli. Prema naprijed smo ipak morali više, posebno jer smo željeli osvojiti tri boda. Imali smo jednu odličnu priliku i nekoliko poluprilika. Nasuprot nas stajala je kvalitetna ekipa Širokog Brijega. Da nismo u ovakvoj situaciji bio bih zadovoljan s ovim bodom“, izjavio je Radović.


Olimpic u Ligu za osptanak ulazi kao posljednjeplasirani tim na tabeli s najmanjom bodovnom zalihom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


“Imamo to što imamo, ne smijemo klonuti duhom, moramo hrabro nastaviti dalje, iako je zabrinjavajuće to što je zaostatak sve veći“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi