Radović: Gol iz prekida nas je poremetio

Slavija ponovo poražena

Radović: Gol iz prekida nas je poremetio

Slavija se nakon teškog poraza na domaćem terenu od Radnika, u Mostaru predstavila u dobrom svjetlu, ali protiv Zrinjskog nešto više od časnog poraza nisu uspjeli napraviti. 

Dragan Radović nakon utakmice je izjavio: „Pokušali smo zaustaviti napade Zrinjskog u čemu smo uspijevali, ali nas je gol iz prekida otvorio i pomalo poremetio. U polju je igra koliko – toliko bila zadovoljavajuća, ali je evidentan problem onda kada loptu donesemo na zadnju liniju Zrinjskog. Dubina nam nedostaje, napade ne uspjevamo realizovati. To je već hroničan naš problem."

Nakon poraza Pod Bijelim brijegom, Slavija će i u narednom kolu gostovati, ovog puta na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.