Radović: Gol Sarajeva nas je sasjekao

Rudar ponovo poražen od bordo tima

Radović: Gol Sarajeva nas je sasjekao

D. Banović, foto: A. Balić

U taboru Rudar Prijedora su sve učinili da iznenade Sarajevo, ali u ovom trenutku tim sa Koševa je kvalitetniji, tako da je pobjeda od 2:1 zaslužena.

Podsjetimo da je u ovoj utakmici, odigranoj još u subotu, bordo tim pogocima Haskića i Obuće s 2:1 savladao domaći Rudar, kojem je utješni gol donio Ramić u samom finišu.

"Sve smo učinili da dođemo do pozitivnog rezultata, ali nismo uspjeli. Imali smo tokom prvog poluvremena jednu ili dvije sjajne šanse i nismo ih iskoristili. Protivnik nas je za promašaje kaznio u najnezgodnijem trenutku i to u posljednjim trenutcima prvog poluvremena", govori trener Rudara Dragan Radović, uz dodatak:

"Ovaj gol Sarajeva nas je u potpunosti sasjekao i u nastavku je protivnik povećao razliku na 2:0. Pokušali smo da se vratimo u igru, ali uspjeli smo samo da dođemo do počasnog gola".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.