Radović: Golovi su došli kao plod naših grešaka

Trener Slavije nakon poraza od Sarajeva

Radović: Golovi su došli kao plod naših grešaka

Slavija je danas u okviru desetog kola BHT Premijer lige BiH poražena na stadionu Asim Ferhatović Hase od Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Nakon utakmice Dragan Radović je istakao kako je njegova ekipa dobro stajala na terenu do 30. minute susreta. Međutim gosti su primili dva gola u završnici prvog poluvremena i bilo je jasno da će bodovi ostati na Koševu. 

"Zaslužena pobjeda Sarajeva, iako po meni prvo poluvrijeme nismo loše odigrali. Oba gola primili smo svojim greškama. Do 30. minute smo držali konce igre u svojim rukama, imali disciplinu u igri i dobro stajali na terenu. Drugi gol nismo smjeli primiti na ovaj način. Primili smo gol glavom, iako smo mnogo visočija ekipa. Tu je došlo do raspada, izgubili smo kompaktnost u igri i bilo je jasno da ćemo izgubiti," kaže Radović. 

Slavija je odlično otvorila sezonu, ali je u posljednje vrijeme ekipa koju vodi Dragan Radović drastično pala u formi. 

"Glavni uzrok pada je ta reprezentativna pauza koja se desila. Protiv Borca 12-13 igrača je bilo zaraženo virusom gripe, kao i povrede. Od tog kola ne igra Radosavljević, Lambulić, na momente Šabanović. Nijednu utakmicu nismo odigrali kompletni," riječi su Radovića. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.