Neočekivan poraz Olimpika

Radović: Nismo uradili ništa, Metalleghe je zasluženo slavio

Endin Čaušević

Fudbaleri Olimpika danas su doživjeli iznenađujući poraz na domaćem terenu od Metalleghea (0:1) u okviru 20. kola Prve lige FBiH.

Na klupi sarajevskog tima danas je debitovao Dragan Radović koji je jučer zvanično izabran za novog trenera Olimpika. Nakon utakmice Radović je izjavio da je tim iz Jajca zasluženo slavio.

"Prvo poluvrijeme nismo odigrali dovoljno agresivno i nismo uradili ništa. U drugom smo i nešto igrali, ali primili smo gol našom greško. Čestitam ekipi Metalleghea na zasluženoj pobjedi", rekao je Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti