Radović: Potrebno nam je još pojačanja

Trener Slavije nije zadovoljan

Radović: Potrebno nam je još pojačanja

Edmir Škorić

Fudbaleri Slavije odigrali su bez golova u utakmici protiv Zrinjskog, ali ističu da nisu nezadovoljni. Trener Dragan Radović je kazao da su igračkom kadru potrebna još neka pojačanja.

"Klub jeste u teškoj finansijskoj situaciji i svi smo svjesni toga, ali moram biti iskren i kazati da nam je potrebno još pojačanja. Treba nam po jedan igrač u svakoj liniji tima. Imali smo protiv Zrinjskog i određenih oscilacija. Mogli smo da pobijedimo, ali i da izgubimo, pa je podjela plijena realna", rekao je trener Dragan Radović.

Zoran Kokot je tokom utakmice bio najopasniji igrač domaćeg sastava.

"Generalno moramo da budemo zadovoljni i jednim bodom, iako ostaje žal za cijelim plijenom. Sad je na redu gostovanje Radniku i u Bijelijni ćemo pokušati da dođemo do bodova", jasan je Kokot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.