Radović preuzeo Sutjesku

Radović preuzeo Sutjesku

Novi Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba ''Sutjeska" je Dragan Radović, dok je dosadašnji trener Momo Stanić preuzeo poziciju sportskog direktora, saopćeno je iz kluba.

Radović je već vodio prvi tim Sutjeske u toku sezone 2006./2007. Fočaci će početkom marta na domaćem terenu odigrati prvu utakmicu drugog dijela sezone protiv Proletera iz Teslića. Sutjeska je završila jesenji dio sezone na devetom mjestu tabele Prve lige RS-a, saopćeno je iz kluba.

''Do prozivke želim da obavim razgovor sa svim igračima, te da na pripremama tokom februara i kroz nekoliko prijateljskih utakmica vidim kvalitet ekipe, jer postoje igrači koji su napravili pauzu od šest mjeseci. Cilj nam je da sezonu završimo među prvih šest ekipa'',  rekao je Radović, koji je tokom jesenjeg dijela prvenstva vodio ekipu ''Drine" iz Višegrada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.