Radović: Zaslužili smo bodove

U Slaviji zadovoljni poslije pobjede

Radović: Zaslužili smo bodove

Slavija je nastavila seriju dobrih igara i rezultata u Prijedoru protiv Rudara. Momčad trenera Radovića nije blistala, ali je na kraju uzela cijeli plijen.

"Pobjedi se ne gleda u zube i bodovi su najvažniji. Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu koje je jedno od najgorih, ali smo u nastavku promjenili odnos", rekao je trener, Dragan Radović te dodao:

"Djelovali smo ozbiljnije, a izmjenama smo podigli novi igre. Sačekali smo svoju šansu i na kraju je pretvorili u zasluženu pobjedu. Bodove smo zaslužili jer smo jednu šansu pretvorili u gol."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije