Radulović: Ovo je za nas utakmica karijere

Zetin defanzivac vjeruje u prolazak

Radulović: Ovo je za nas utakmica karijere

A. Haznadarević

Crnogorska Zeta večeras će po drugi put snage odmjeriti sa FK Sarajevo, te iako u ovaj susret ulaze sa zaostatkom od jednog gola, igrači crnogorske ekipe, koja ovih dana proživljava svoje najsvjetlije trenutke u historiji, ipak vjeruju u prolazak dalje.

Defanzivac kluba iz Golubovaca Miloš M. Radulović priznaje da je ovaj susret sami vrh karijere svih njegovih saigrača, ali i vidi šansu da se Zetina evropska priča nastavi.

"Spremni smo. Ovo je za nas najvažnija utakmica u dosadašnjim karijerama. Prolaz znači mnogo, kako za klub, tako i za nas pojedince. Dat ćemo sve od sebe da prođemo u narednu rundu", kazao je Radulović za crnogorski Dan.

Radulović smatra da su se njegovi saigrači možda i previše prepali pred početak susreta i precijenili sastav Sarajeva:

"Možda smo malo i precijenili sastav Sarajeva u prvom meču, a možda su i mlađi igrači imali tremu. Zbog važnosti utakmice, 15.000 navijača... Ali, nakon svega viđenog mislim da imamo veliku šansu i da smo kvalitetniji. Poslije prve utakmice mnogo više znamo o njima i ja vjerujem da možemo do pobjede, odnosno plasmana u naredno kolo", smatra Zetin bek, koji je dodao da jedna greška može odlučiti pobjednika:

"Jedna greška može da donese prevagu na jednoj strani, da bude odlučujuća. Vjerujem da je mi nećemo napraviti, a na našoj strani može da bude i visoka temperatura, na koju smo mi navikli", zaključio je dvadesetdvogodišnji Crnogorac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije