Rafa Alcantara produžuje ugovor sa Barcom

Rafa Alcantara produžuje ugovor sa Barcom

Očekuje se da će u petak Barcelona potpisati novi ugovor sa talentovanim Rafom Alcantarom, mlađim bratom prvotimca Katalonaca Thiagom.

Alcantara ima ugovor sa Barcelonom do 2015. godine, a navodno dogovoreni su uslovi potpisivanja novog ugovora u ponedjeljak, što bi se trebalo ozvaničiti potpisivanjem u petak.

Mladi krilni igrač, koji se za razliku od svog brata odlučio igrati za Brazil, nakon potpisivanja novog ugovora bit će registrovan za B tim katalonskog giganta i neće imati pravo igrati za mlađe kategorije.

Alcantara je probudio interes mnogih evropskih klubova, nakon što je odugovlačio sa potpisivanjem novog ugovora, a Arsebal je bio spreman u nadolazećem prelaznom roku pokušati dovesti ovog mladog krilnog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti