Rafinha: Godi interes Tottenhama

Rafinha: Godi interes Tottenhama

Edmir Škorić

Krilni igrač Genoe, Brazilac Rafinha pozdravio je interes engleskog Tottenhama za njegove usluge.

Rafinha, upamćen po dobrim partijama u dresu Schalkea, za koji je igrao od 2005. do ljeta protekle godine, na meti je engleskog Tottenhama. Brazilac, trenutno član Genoe, priznaje da bi volio za igrati u Premeirshipu.

"Imao sam ponudu od Liverpoola prije godinu dana, ali Schalke je tražio previše novca, pa su pregovori propali. No, drago mi je čuti da postoji interes jednog kluba kao što je Liverpool. Sada se o meni, bar tako čitam, interesuju Tottenham, Bayer i Atletico Madrid. Moram priznati da mi gode interesi takvih klubova", kazao je Rafinha za Independent, dodavši:

"Moram naporno raditi i ko zna, možda ću igrati u Premier ligi, natjecanju koje jako volim i koje često pratim. Uvijek gledam utakmice iz Engleske, tako da me ovaj nedavni interes Tottenhama jako raduje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.