Rafinha potpisao za Juventus?

Rafinha potpisao za Juventus?

E. Škorić

Ako je vjerovati italijanskom portalu Sportmediaset, Brzailac Rafinha za osam miliona eura postao je peto pojačanje Juventusa ovog ljeta.

Iako ne postoji službena potvrda klubova, Sportmediaset piše kako je Brazilac Rafinha potpisao za Juventus. Poznato je kako iz Torina već duže vrijeme pokušavaju dovesti desnog beka Schalkea, a čini se da su u toj namjeri napokon uspjeli.

Isti portal navodi kako će tim iz Gelsenkirchena inkasirati osam miliona eura za ovog igrača, te da se uskoro očekuje službena potvrta transfera. Ovo je peto pojačanje ovog ljeta na Delle Alpiju, ranije su crno-bijeli dres obukli Felipe Melo, Diego, Fabio Cannavarao i Martin Caceres.

Navodno, ovim nije završena kupnja Stare dame, pa bi u Torino trebao doletiti i Lyonov Italijan Fabio Grosso.


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.