Ragnick nije zadovoljan

Uprkos trijumfu

Ragnick nije zadovoljan

Adnan Beganović

Iako su njegovi izabranici sinoć upisali treći trijumf u isto toliko utakmica, trener Hoffenheima Ralf Ragnick nije zadovoljan s onim što su Ibišević i društvo pokazali u prvom poluvremenu duela sa Schalkeom.

"Nisam zadovoljan s onim što smo pokazali u prvom poluvremenu, tada uopšte nismo igrali dobro. U tim momentima smo se previše obazirali igru protivnika. U nastavku smo ponudili puno više, dominirali smo i mogli smo i ranije riješiti pitanje pobjednika", rekao je Ragnick za njemačke medije i osvrnuo se na igru strijelca prvog gola Isaaca Vorsaha.

"Zahvaljujući pozivu koji je dobio od ganske reprezentacije, samopouzdanje mu je naglo poraslo. Prezadovoljan sam s onim što je pokazao tokom svih 90 minuta, a ne samo njegovim golom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije