Trener Mladosti nakon poraza u Kaknju

Rahimić: Čestitam Zrinjskom na tituli, mi smo danas podbacil

Nogometaši Mladosti iz Kaknja danas su se porazom 0:3 od ekipe Zrinjskog oprostili od domaćih navijača za ovu sezonu. Izabranici trenera Ibre Rahimića dobro su igrali u prvom poluvremenu, ali su u drugom jednostavno imali previše grešaka, što je ekipa iz Mostara kaznila i na kraju osvojila tri boda.

Nakon utakmice domaći trener bio je ljut zbog igre svoje ekipe.

"Prije svega čestitam Zrinjskom na titulu prvaka, mi smo danas jednostavno podbacili, nakon što smo osigurali opstanak želio sam danas da pred domaćom publikom ostvarimo pozitivan rezultat. Igrači su se jednostavno opustili prije vremena, bilo je toliko loših stvari u igri, ne mogu da vjerujem kao da je danas bila zabava, a ne utakmica. Igrači moraju shvatiti da je ovo profesionalizam, a ne cirkus, da se oni mogu ponašati kako oni hoće", razočaran je Rahimić.

U posljednjem kolu Mladost će gostovati Čeliku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neki igrači koji se ponašaju kako oni hoće neće biti u ekipi. Vidjeli ste protiv Sarajeva je igrala druga ekipa i oni su dobro odigrali, neke sam odmarao na Koševu, ali danas je bilo puno negativnih stvari. Razgovarat ćemo u utorak s igračima i nadam se da ćemo u posljednjem kolu znatno bolje odigrati i na pravi način se oprostiti od ove sezone u Premijer ligi", završio je Rahimić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi