Rahimić: Fereira je do sada pokazao najviše, naš cilj je Premijer liga

Šef struke Veleža za SportSport.ba

Rahimić: Fereira je do sada pokazao najviše, naš cilj je Premijer liga

Samir Mlaćo

Velež je jučer u prijateljskom meču sa 2:0 savladao NK Vitez te tako uspješno okončao još jednu provjeru u sklopu priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH.

Ibro Rahimić je u ovom meču pružio priliku svim nogometašima, a na kraju su navijači mogli biti zadovoljni viđenim. Rahimić je nakon meča govorio za SportSport.ba, te jasno ponovio ambicije Rođenih.

"Kondiciono smo dosta dobro spremni i odgovorili smo zadatku. Pojedini igrači su odigrali dosta dobro, dok pojedinici imaju problema sa kontrolom lopte. Brazilci su se priključili kasno, nisu fizički dobro spremni, ali vjerujem da će to biti uredu do početka drugog dijela sezone", kazao je Rahimić.
"Brandao je bio u Brazilu mjesec dana, kasnije se priključio radu, a Adriano je iskusan igrač. Danio Fereira iz Argentine je do sada pokazao najviše, dosta je agresivan i u puno je boljoj formi od ostalih".

Iako su tek na šestom mjestu, u Mostaru vjeruju u borbu za prvo mjesto.
"Nastavljamo sa radom, naš cilj je borba za prvo mjesto i pokušati ćemo da to i ostvarimo", dodao je temperamentni Rahimić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi