Rahimić: Imali smo loš dan, ali Idemo u Žilinu po pobjedu

Najiskusniji reprezentativac BiH, veznjak Elvir Rahimić, očekuje da ostvarimo pobjedu u Žilini.

Zmajevi nemaju puno kalkulacija. Bila nam je potrebna barem jedna pobjeda u dva meča protiv Slovaka. Nakon poraza u Zenici, ostaje nam da pokušamo slaviti u Žilini.

"Sigurno da je svaki poraz bolan, ali nadam se da ćemo izvući pouke iz ove utakmice, da ćemo otići spremni u Žilinu i da ćemo pobijediti", rekao je Rahimić, dodavši:

"Mislim da ovi igrači koji igraju imaju kvalitet i možemo protiv svakoga igrati. Svako ima svoj loš dan, naš je bio u petak".

"Nama ove sve tri utakmice do kraja znače mnogo, moarmo sve tri dobiti. Nemamo šta čekati, idemo na pobjedu", dodao je veznjak CSKA. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.