Rahimić: Ja sam iz ovog kluba sa sobom ponio lijepe uspomene

Doskorašnji trener Veleža o povratku u Mladost

Rahimić: Ja sam iz ovog kluba sa sobom ponio lijepe uspomene

Ibro Rahimić je vrlo brzo pronašao novi angažman. On je jučer i zvanično postao novi šef struke Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a danas je odradio vodio prvi trening.

Inače, Rahimić se nakon tačno tri godine vratio na kormilo ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

On je u septembru 2016. godine napustio klupu Mladosti i preuzeo ekipu Veleža, a nakon što je njegova saradnja sa Rođenima završila sada se vratio u Doboj kod Kaknja.

"Impresije su takve, znate, ja sam iz ovog kluba sa sobom ponio lijepe uspomene koje sam tu doživio i zato mi je drago što sam se vratio", istakao je Rahimić, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moj cilj i moja misija je jasna, a to je da želim vratiti Mladost u vrh tabele. Obavio sam prvi trening, igrači su motivisani."

"U prvim utakmicama nakon mog povratka mogući su mali problemi sa povredama i kartoniranim igračima, ali mislim da imamo kvalitet da izvučeno pozitivan rezultat već protiv Čelika", poručio je Rahimić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Sretno Ibro, ali gore kod vas Doboj kakanj za pamti Velezu bodovi, Inace mnogo uspjeha Ibro
2 0
nijepoznat
Sretno
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi