Rahimić: Momci nemaju tremu, uradit ćemo sve da pobijedimo

Član stručnog štaba i bivši reprezentativac

Rahimić: Momci nemaju tremu, uradit ćemo sve da pobijedimo

Edmir Škorić

Elvir Rahimić, jedan od članova stručnog štaba bh. reprezentacije, nada se da će naši igrači odraditi najbolji posao u duelu s Argentinom.

"Atmosfera je super, sve je odlično. Salihović ne može da igra, ostlai su spremni i bez treme. Moramo odraditi utakmicu kako treba i obradovati narod", rekao je bivši reprezentativac Elvir Rahimić, koji sada obnaša funkciju u stručnom štabu.

"Uradit ćemo sve da ih iznenadimo i ako Bog da napravimo dobar rezultat. Dobro smo se pripremili. Ne bi trebalo biti problema. Znamo kakva je Argentina reprezentacija, ali nadamo se iznenađenju", istakao je popularni Rahima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.