Rahimić nakon Borca: Velika pobjeda i motivacija za dalje

Rahimić nakon Borca: Velika pobjeda i motivacija za dalje

Svega dva boda dijele Velež od samog vrha nakon sedam odigranih kola Premijer lige BiH. Ibro Rahimić imao je razloga za zadovoljstvo nakon sjajnog trijumfa nad liderom na tabeli, Borcem iz Banja Luke.

Rođeni su posebno impresivni bili tokom drugog poluvremena jučašnje utakmice.

“Igrali smo tokom prvog poluvremena u blagom grču što se odrazilo na kvalitet igre. Bili smo spori, nismo pravovremeno reagovali, što smo u nastavku uspjeli ispraviti. Zaigrali smo u nastavku onako kako sam priželjkivao, bilo je mnogo kretnje i dobrih akcija,” kazao je Rahimić, te posebno podcrtao dva imena:

“Ramović je bio naš ključni igrač, dok je Hajdarović donio agresivnost koja je nedostajala u prvom poluvremenu. Ovo je velika pobjeda za moje igrače i dodatna motivacija pred nastavak sezone. Zasluženo smo došli do bodova.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.