Rahimić: Ne opraštam se od reprezentacije

Iskusni vezista odlučio

Rahimić: Ne opraštam se od reprezentacije

Uz Samira Muratovića najiskusniji igrač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Elvir Rahimić, još se uvijek nema namjeru oprostiti od nacionalnog dresa domovine.

U posljednje vrijeme bilo je riječi u eventualnom odlasku iz reprezentacije pouzdanog zadnjeg veznog moskovskog CSKA Elvira Rahimića, koji, međutim, ne razmišlja o odlasku.

"Dok sam pozvan i dok sam se pojavio na okupljanju, znači da nema govora o odlasku iz reprezentacije", odlučan je Rahimić.

"Očekujem da u predstojećim kvalifikacijama napravimo nešto i uspijemo se plasirati na Evropsko prvenstvo. Imamo dobru reprezentaciju, predvođenu dobrim selektorom, s kojim sam se jučer i upoznao. Gana je dobar protivnik, a sama činjenica da su igrali u finalui Afričkog kupa nacija govori dovoljno sama za sebe. Biće to pravi test", dodao je Rahimić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.