Rahimić: Neigranje Caune je veliki hendikep za Latviju

Iskusni veznjak pred trening

Rahimić: Neigranje Caune je veliki hendikep za Latviju

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su se danas nastavili pripremati za kvalifikacioni susret sa Latvijom koji će se odigrati u Latviji.

Jedan od onih igrača koji su se nešto kasnije priključili pripremama je i Elvir Rahimić. čiji je CSKA ove sezone osvojio duplu krunu u Rusiji.

"Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Jedva čekamo susret sa Latvijom. Sigurno da je njima veliki hendikep neigranje Caune koji je moj suigrač u CSKA. Mi smo spremni, koncentrisani i nadamo se da ćemo pobijediti u Rigi", rekao je iskusni Rahimić koji je nedavno produžio ugovor sa moskovskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.