Rahimić: Nemamo kreativca sa zadnjim pasom

Trener Veleža nakon remija protiv Olimpica

Rahimić: Nemamo kreativca sa zadnjim pasom

Velež je na dva posljednja meča remizirao. Rođeni su u Zenici ostvarili cilj i izbjegli poraz, ali su u Mostaru svi priželjkivali trijumf nad neugodnim Olimpicom koji je prema prikazanom bio bliži trijumfu na jučašnjoj utakmici.

“Očekivao sam tešku utakmicu, znali smo da je Olimpic kvalitetan protivnik koji na svim stadionima igra dobro i otvoreno. Otvorili smo meč na najbolji način, na vrijeme poveli, ali smo igru zadržali samo do izjednačenja. Kasnije je dominantniji bio gost kojemu posebno na sredini terena nismo uspijevali odgovoriti,” kazao je nakon utakmice trener Veleža Ibro Rahimić, te dodao:

“Utakmica je bila dobra, a konačnih 1:1 je objektivno najrealniji rezultat. Nisam zadovoljan kako izgledamo na sredini terena, nemamo kreativca koji zna stati na loptu i uputiti zadnji pas. Do cilja je teško stići kada nemaš odgovarajuće igrače na nekim pozicijama.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti