Vezista CSKA Moskve očekuje pobjedu

Rahimić: Nezgodni su, ali idemo na pobjedu

Jedan od najiskusnijih igrača naše reprezentacije Elvir Rahimić kaže da je Rumunija nezgodna reprezentacija koja je uvijek imala dobre igrače, ali da smo mi također reprezentacija sastavljena od sjajnih igrača i da očekuje pobjedu.

"Rumunija je uvijek nezgodan protivnik i reprezentacija koja je uvijek imala dobre individualce. U posljednje vrijeme ih nisam pratio, ali sigurno je da su dobra ekipa", poziva na oprez Elvir Rahimić.

"Ovo je jedna od važnijih utakmica u grupi. Pobjedom bi pobjegli Rumunima na pet bodova, dok bi nam poraz umanjio šanse za EP, mada ništa nije izgubljeno. Ipak, nadam s eovom prvom - pobjedi", rekao je iskusni veznjak naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti