Rahimić nije igrao, CSKA izgubio
Elvir Rahimić sutra bi se trebao priključiti reprezentaciji BiH

Prva liga Rusije

Rahimić nije igrao, CSKA izgubio

Elvir Rahimić, fudbalski A reprezentativac BiH koji bi se sutra (utorak, 24. marta) trebao priključiti pripremama našeg nacionalnog tima za utakmice kvalifikacija za SP, a koje igramo protiv Belgije u subotu u Genki, te 1. aprila u Zenici, večeras nije nastupao za svoj CSKA u drugom kolu šampionata Rusije.

CSKA je na svom stadionu „Luzniki“ poražen od Tomska 0:1. Gol odluke postigao je Maznov u drugom minutu susreta.

Rahimić je u posljednje vrijeme imao problema sa povredom. Stoga, pitanje je u kakvom stanju će se priključiti saigračima iz reprezentacije, te da li će selektor Miroslav Ćiro Blažević uistinu moći računati na njega na „Cristal Areni“ i „Bilinom polju“ u utakmicama decenije za Bosnu i Hercegovine?

CSKA ima skor od pobjede i poraza, te sa tri boda i gol razliku 3:1 trenutno je na šestom mjestu tabele. Tomsk je sa istim omjerom na poziciji iza Moskovljana (1:1 – gol razlika).

Maksimalan broj bodova poslije dva kola u Rusiji imaju samo Dinamo iz Moskve i Kryla Sovietov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.