Rahimić: Ova pobjeda mnogo nam znači

Veznjak našeg tima za SportSport.ba

Rahimić: Ova pobjeda mnogo nam znači

Adnan Beganović

U večerašnjoj pobjedi nad Slovačkom u našem timu, ako ne i najbolji, onda sasvim sigurno uz bok najboljim je bio Elvir Rahimić, koji je ponovo pokazao da je od velike važnosti za naš nacionalni tim.

Iako ne zabija, iako ne asistira, Rahimić nas iz utakmice u utakmicu sve više oduševljava.

"Trebala nam je ova pobjeda radi mnogo stvari. Doista nas je digla i mislim da je došla u pravi trenutak. Odigrali smo dosta dobro i pokazali smo da možemo", rekao je Rahimić za SportSport.ba i dodao:

"Od prvog do posljednjeg minuta je izgledalo dobro i smatram da smo zasluženo slavili. Pohvalio bi i nastupe mladih fudbalera koji su pokazali da se na njih može računati. Šehić je imao par dobrih intervencija i doista me to raduje, pogotovo što dolazi iz domaće lige."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.