Rahimić u finalu ruskog Kupa

Rahimić u finalu ruskog Kupa

U finalu fudbalskog Kupa Rusije snage će odmjeriti moskovski CSKA i Alanija, koji su večeras slavili u polufinalnim ogledima.

CSKA, našeg reprezentativca Elvira Rahimića, je večeras u Moskvi bili bolji od gradskog rivala Spartaka nakon izvođenja penala. Regularnih 90 minuta susreta završeno je neriješeno 3:3, a Rahimić ni ovog puta nije ulazio u igru.

U drugom polufinalnom meču Alanija je bila bolja od Rostova također nakon boljeg izvođenja penala (6:5), a nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Dragan Blatnjak uspio je pogoditi sa bijele tačke za poraženu ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti