Navijači se slikaju s igračima

Veznjak CSKA za SportSport.ba

Rahimić: Velika je čast igrati protiv Brazila

Elvir Rahimić, jedan od najiskusnijih igrača naše reprezentacije, govorio je za SportSport.ba o utakmici s Brazilom.

"Velika je čast igrati protiv jedne takve reprezentacije. Vidjet ćemo šta možemo i koliko možemo. Protiv takvih reprezentacija se vidi koliko smo spremni", kazao je Rahimić na početku razgovora za SportSport.ba, nastavivši:

"Najvažnije je da se stiče iskustvo. Za mlađe igrače je velika stvar igrati ovakve utakmice. Ova provjera je mnogo važna".

Osvrnuo se i na nadolazeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Grupa je dobra i imamo velike šanse. Pokazali smo u prethodnim kvalifikacijama da smo stasali u jednu veliku reprezentaciju. Sigurno da je više vrijeme da odemo na jedno veliko takmičenje, na Svjetsko prvenstvo".

Za kraj je veznjak moskovskog CSKA prokomentarisao šanse svog kluba u osmini finala Lige prvaka. CSKA je kod kuće odigrao 1:1 s Real Madridom i sada slijedi gostovanje na Santiago Bernabeu.

"Bit će mnogo teško. Real Madrid je favorit. Svi to znamo i svi smo toga svjesni. Ali u nogometu je sve moguće i mi tamo idemo rasterećeno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti