Najiskusniji bh. reprezentativac

Rahimić: Volio bih karijeru završiti u Brazilu

Najiskusniji među Zmajevima, general koji predvodi naše reprezentativce, Elvir Rahimić, presretan je nakon pobjede nad Grčkom, te je istakao kako bi volio da završi karijeru u Brazilu.

"Super je, hvala Bogu da je ovako prošlo. Pobijedili smo i sada idemo dalje. Očekivao sam pobjedu, ali ne baš na ovaj način. Lijep je osjećaj ponovo se vratiti na teren i nakon dugo vremena zaigrati u Zenici", rekao je Rahimić.

On je istakao i kako smo korak bliži Brazilu ovom pobjedom.

"Sigurno je da smo korak bliži. Ima još mnogo da se igra i ako bude ovakav pristup, nećemo imati problema u narednim susretima", a potom je dodao kako bi volio da završi karijeru u Brazilu.

"Volio bih da završim karijeru u Brazilu. Nadam se da će se to ispuniti", dodao je Rahimić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije