Rahimiću 90 minuta u pobjedi CSKA

Premier liga Rusije, 3. kolo

Rahimiću 90 minuta u pobjedi CSKA

Edmir Škorić

Treće kolo ruskog šampionata najavljeno je sa današnje dvije utakmice. Alaniya i Amkar su remizirali s nepopularnih 0:0, dok je Moskovski CSKA preokretom došao do pobjede na gostovanju kod Anzhija.

Nakon svega deset minuta Anzhi je poveo protiv favorizovanog CSKA. Strelstov je pogodio za vodstvo domaćih i za konačan rezultat u prvih 45 minuta. Ipak, uporni Moskovljani preko veznjaka Honde te napadača Necida do kraja susreta dolaze do potpuno preokreta i druge prvenstvene pobjede.

Iskusni bh. reprezentativac Elvir Rahimić odigrao je 90 minuta za pobjedničku momčad te zaradio i javnu opomenu sredinom drugog dijela.

Alania i Amkar su nešto ranije odigrali utakmicu 3. kola. Mreže su mirovale na ovom susretu.

Premier liga, 3. kolo:
Alania - Amkar 0:0
Anzhi - CSKA Moskva 1:2 (Strelstov 11/ Honda 50, Necid 63)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.