Rahimiću "mrvice" u remiju CSKA i Anžija

Bh. reprezentativac ušao na kraju

Rahimiću "mrvice" u remiju CSKA i Anžija

Edmir Škorić

U veoma zanimljivom duelu osmog kola play-offa za prvaka Rusije, CSKA i Anži podijelili su bodove u Moskvi.

Manje više je jasno da je Zenit prvak, no CSKA je mogao pobjedom smanjiti ionako veliki zaostatak za liderom iz St. Petersburga.

Ipak, Moskovljani pred svojim navijačima nisu uspjeli doći do pobjede nad bogatim klubom iz Mahačkale, Anžijem, čiji napad je i danas predvodio kamerunski napadač Samuel Eto'o.

Iako su gledatelji mogli vidjeti nekoliko zanimljivih prilika, rezultat na semaforu ostao je onaj početnički - 0:0 i nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Bh. reprezentativac, iskusni Elvir Rahimić, upisao je tek nekoliko sekundi nastupa. Ušao je u 90. minuti umjesto Deividasa Šemberasa.

Sutra se u sklopu 8. kola play-offa sastaju Spartak Moskva i Kuban iz Krasnodar.

CSKA sada ima 66 bodova (11 manje od Zenita), dok je Anži na sedmoj poziciji sa 60 bodova.

Play-off za prvaka Rusije, 8. kolo:

Dinamo - Rubin 1:1
Lokomotiv - Zenit 0:1
CSKA - Anži 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.