Rahmanović odličan u utakmici s Partizanom

Novopazarci “otkinuli” bod lideru

Rahmanović odličan u utakmici s Partizanom

U okviru Superlige Srbije momčad Novog Pazara uspjela je pomrsiti račune beogradskom Partizanu i dodatno dramatizovati završnicu prvenstva. Novopazarci su jučer pred svojim navijačima odigrali s Parnim valjkom 0:0 i povećali svoje izglede za opstankom u društvu najboljih.

Do osamdesete minute utakmice za Novi Pazar je igrao Amar Rahmanović, omladinski reprezentativac BiH, koji je zasluženo zadobio povjerenje novog stratega Nebojše Vučičevića.

"Kada igrate protiv Partizana motivacija nije upitna. Mislim da smo dali 110 posto svojih mogućnosti i da smo zasluženo došli do boda. Što se tiče moje igre mogu biti zadovoljan. Igrao sam do 80. minuta kada sam iz taktičkih razloga zamijenjen", kaže Amar Rahmanović.

Nebojša Vučičević je u Novi Pazar došao prije tri sedmice, a Rahmanović ističe kako se pomaci u igri i pristupu itekako osjete.

"Sa trenerom imam izuzetno dobru saradnju. Veoma dobro nas je pripremio pred duel sa Partizanom. Nije se previše obazirao na njihove mogućnosti nego je kroz razgovor sa nama uticao na naše samopouzdanje", kaže Rahmanović.

Potsjetimo Rahmanović je dijete Slobode, a prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti