Rahmanović priželjkuje pobjedu nad Sarajevom

Vukovi remizirali u Mostaru

Rahmanović priželjkuje pobjedu nad Sarajevom

U svom drugom nastupu u dresu Olimpica mladi Amar Rahmanović postigao je prvijenac u novom klubu.

Nekada igrač Novog Pazara i Slobode dostojno je zamijenio kapitena Muharemovića. Iskoristio je idealan centaršut Sulejmana Smajića I glavom rutinski savladao Senedina Oštrakovića.

“Zadovoljni smo rezultatom, iako je ostala velika žal zbog propuštenih prilika. Najvažnije je da još uvijek nismo poraženi odnosno da smo i dalje u vrhu tabele,” kaže Rahmanović.

Naredna Olimpicova prepreka je Sarajevo. U malom gradskom derbiju Vukovi će tražiti još jedan trijumf koji bi ih dodatno učvrstio u vrhu tabele.

“Možemo se nositi sa svima, pa i sa Sarjevom. Dobro ih poznajemo, kvalitetni su i u dobroj formi, ali sam siguran da možemo pobijediti. Naš je cilj osvajanje nova tri boda,” dodao je novajlija u dresu Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.