Rahmanović pronašao mjesto gdje "nema korone"

Igrač Sarajeva na prinudnoj pauzi

Rahmanović pronašao mjesto gdje "nema korone"

A. Čaušević

Igračima Sarajeva je zabranjeno napuštanje Kantona Sarajevo te zadržavanje na javnim okupljalištima kako bi se spriječila eventualna epidemija koronavirusa. 

Neki od prvotimaca lidera Premijer lige su nedjelju iskoristili da odu van Sarajeva, a Amar Rahmanović koji je najbolji igrač Bordo tima u drugom dijelu sezone je posjetio jedan konjički centar u blizini bh. prijestolnice.

Odlični veznjak je u nizu objava kratkih storyja na društvenoj mreži Instagram naveo kako je pronašao mjesto gdje nema korone.

Rahmanović je fantastično ušao u drugi dio sezone, međutim koronavirus ga je spriječila da nastavi zadavati veliku glavobolju rivalima iz Premijer lige.

Kako sada stvari stoje nepoznato je kada Rahmanović i ostali fudbaleri iz bh. elitnog društva ponovo zaigrati utakmicu. Ključna će biti sutrašnja videokonferencija UEFA-e s predstavnicima svojih članica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda72
Gurbet dobit ćeš za onaj lakat.Hebo ti pas majku.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi