Rahmanović se spremao dati izjavu, iskusni Ahmetović mu otežavao posao

Dobro raspoloženje u bordo taboru

Rahmanović se spremao dati izjavu, iskusni Ahmetović mu otežavao posao

E. Škorić

Amar Rahmanović je s dvije asistencije sigurno bio jedan od najboljih pojedinaca u pobjedi Sarajeva nad Mladosti (2:1).

Njega, naravno, osobna statistika previše ne zanima i u prvi plan je stavio cijeli tim.

I dok se spremao dati izjavu za najčitaniji sportski portal, Rahmanoviću je u kadar "upao" Mersudin Ahmetović, koji je inače zadužen za takve stvari. Veznjak bordo tima se samo nasmijao, ubrzo i rekao nešto o samoj utakmici.

"Ušli smo u utakmicu sa željom da pobijedimo, normalno, ali ponekad lopta neće u gol. Pokazali smo taj neki karakter koji treba da posjedujemo i momcima bih samo čestitao", rekao je Rahmanović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Drago mi je što navijači prepoznaju tu pozitivnu energiju koja vlada u nama i nastojat ćemo da iz utakmice u utakmicu dajemo maksimum".

Je li Sarajevo prvi kandidat za titulu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da jeste. Čim smo prošle godine osvojili... Moramo ići od utakmice do utakmice. Sljedeća je Zvijezda, ali prvo da se malo odmorimo", poručio je Rahmanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user4992
Rahmane odigro si dobro, al brate dobro je i asistirati ako nece go. Govorim za prvo pol mogli smo glat dobiti 2 3 razlike.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi