Raiola: Balotelli ostaje u Cityju

Ništa od povratka u Seriju A

Raiola: Balotelli ostaje u Cityju

Menadžer Marija Balotellija, Mino Raiola isključio je sve mogućnosti da se njegov klijent vrati u Seriju A, rekavši kako će mladi talijanski napadač sigurno ostati u Manchester Cityju.

Balotelli je dugo povezivan sa Milanom, a nije tajna da želi igrati zajedno sa bivšim saigračem iz Intera, Zlatanom Ibrahimovićem. Dolaskom Edina Džeke, budućnost 20-godišnjeg napadača je došla pod veće pitanje. No, izgleda da od dolaska sa Eastlandsa nema ništa.

"Balotelli u Italiji? Mislim da je engleska liga odlična za njega, on tu može da se nastavi razvijati", rekao je Riaola za Sky Sports Italia, dodavši:

"Projekat se temelji na njemu i klub nema problema. Mislim da je razumio da je važo da se dokaže u Premier ligi i postane dio historije Manchester Cityja".

"Možda će se vratiti u junu, ali ne 2011, niti 2012. godine", dodao je za kraj Balotellijev menadžer.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti