Raiola: Ibra karijeru neće završiti u Barci

'Ptica selica'

Raiola: Ibra karijeru neće završiti u Barci

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović poznat je kao 'ptica selica', pa njegov menadžer Mino Raiola vjeruje kako se Ibra neće puno zadržati na Nou Campu.

Iako je Barca uložila dosta novca u njega ovog ljeta, Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola tvrdi kako će Zlatan do kraja svoje karijere imati još nekoliko transfera.

Ibrahimoviću je 28 godina, a do sada je već igrao za Malmo, Ajax, Juventus i Inter.

"On može igrati i sa 36 ili 37 godina i proći kroz još nekoliko transfera. Mislim da Ibra neće svoju karijeru završiti u Barceloni", kazao je Raiola, te dodao.

"Sa Zlatanom ne možete ništa isključiti. On je pošten momak i oduvijek je govorio kako čitavu svoju karijeru neće provesti igrajući u jednom klubu. Ako jednog dana odluči da ode iz Barcelone, to se neće promijeniti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.