Raiola: Ibrahimović ne ide iz Barce!

Raiola: Ibrahimović ne ide iz Barce!

Edmir Škorić

Mino Raiola, menadžer švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića, još jednom je potvrdio kako njegov klijent ovog ljeta neće napuštati Nou Camp.

Zlatan Ibrahimović se povezivao sa brojnim klubovima ovog ljeta, a posebno zbog činjenice da je Barcelona dovela napadača Davida Villu iz Valencije.

Ipak, unatoč raznim interesima i špekulacijama, njegov menadžer Mino Raiola ističe kako do transfera neće doći..

"Ibra ne želi napustiti Barcelonu i ne razumijem zašto bi to trebao napraviti. Nema namjeru napustiti Barcelonu, a i klub ga ne želu pustiti", kazao je Raiola, te dodao.

"On na kraju sezone nije postigao ono što se od njega očekuje, ali do februara je sve bilo dobro i mislim da je pretjerano govoriti kako bi trebao otići iz Barcelone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.