Raiola: Ibrahimović ne ide nigdje

Raiola: Ibrahimović ne ide nigdje

Edmir Škorić

Skoro čitavo ljeto su se predstavnici "sedme sile" bavili Zlatanom Ibrahimovićem, odnosno pitanjem o njegovoj budućnosti. Ipak, švedski reprezentativac ostat će u Barcelonu, a potvrdio je to i njegov menadžer Mino Raiola.

Ibrahimović je prošlog ljeta u Barcelonu došao iz Intera, ali nije zadovoljio apetite čelnika kluba, te navijača. Da nije u prvim planovima, Ibra je bio svjestan kada je na Nou Camp iz Valencije za 40. miliona eura stigao napadač David Villa. Švedskog reprezentativca su željeli Manchester City i Milan, koji je nekako imao najviše šansi za njegovim potpisom.

No, sada je skoro pa sigurno da će bivši napadač Juventusa ostati u redovima aktuelnog prvaka Španije.

"Ibrahimović se neće seliti. Zlatan je odličan igrač kojeg obožava dosta klubova, ali ništa se neće promijeniti. Trenutno je igrač Barcelone i to će i ostati", kazao je Raiola za Sky Italia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.