Rajevac čestitao na zasluženoj pobjedi

Rajevac čestitao na zasluženoj pobjedi

Selektor Gane Milovan Rajevac nakon susreta je čestitao Bosni i Hercegovini zasluženu pobjedu, te izrazio nadu da će se Zmajevi kvalifikovati na Evropsko prvenstvo.

"Čestitao bih Bosni i Hercegovini na pobjedi kao i Papetu na uspješnom debiju na selektorskoj klupi. Dobro smo krenuli u uvodnih 30 minuta. Nakon povrede Ayeva izgubili smo kontrolu igre i tu smo cijenu kasnije platili. Ne mogu kriviti golmana za primljene golove, iako snosi dio krivice. Isprobao sam dosta igrača, jer smo imali problema u sastavu tima i velikom broju povrijeđenih igrača. Na kraju, BiH želim da se plasira na EP", rekao je Rajevac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.