Rajevac objavio spisak za Koševo

Poznati igrači Gane koji dolaze u Sarajevo

Rajevac objavio spisak za Koševo

M. Skaka

Selektor Gane, Milovan Rajevac objavio je spisak igrača sa kojima će naši Zmajevi odmjeriti snage u prijateljskom susretu 3. marta na Koševu.

Na spisku očekivano nema Michaela Essiena zbog povrede koju je zadobio na Afričkom kupu nacija, a u odnosu na tu ekipu Gana će biti jača za Muntarija i Tagoea, suigrača naših Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića u Hoffenheimu.

Rajevac će računati na sljedeće igrače:

Golmani: Richard Kingston (Wigan), Philemon McCarthy (Hearts), Daniel Agyei (Liberty Professionals)
Odbrana: Samuel Inkoom (Basel), Hans Adu Sarpei (Bayer Leverkusen), Isaac Vorsah (Hoffenheim), Eric Addo (Roda JC), Lee Addy (Bechem Chelsea), Rahim Ayew (Zamalek).
Veza: Sulley Muntari (Inter Milan), Laryea Kingston (Hearts), Agyemang Badu (Udinese), Anthony Annan (Rosenborg) Haminu Dramani, (Lokomotiv Moscow), Kwadwo Asamoah (Udinese), Andre Ayew, (Arles Avignon).
Napad: Prince Tagoe (Hoffenheim), Matthew Amoah (NAC Breda), Asamoah Gyan (Rennes), Dominic Adiyiah (AC Milan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti