Rajevac računa na Muntarija za SP

Selektor Gane

Rajevac računa na Muntarija za SP

Edmir Škorić

Selektor Gane Milovan Rajevac kazao je kako je riješio nesuglasice sa Interovim veznjakom Sulley Muntarijem te da će na tog igrača računati za Svjetsko prvenstvo.

Naime, srbijanski stručnjak i selektor Gane Milovan Rajevac neposredno pred Afrički kup nacija proveo je dva dana u Milanu kako bi dobio odgovor od Sulley Muntarija, koji nije želio igrati u Angoli.

"Zvao me poslije i ispričao za nesporazum i to je sada riješeno. Proveo sam dva dana u Milanu, zvao ga, slao mu poruke, ali za dva dana on nije reagirao", kazao je 56-godišnjak.

"Nakon toga mislio sam da nije želio igrati pa sam ga izbacio iz momčadi."

Rajevac sada tvrdi kako će na sve igrače koji nisu igrali na AKN računati za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

"Za SP trebate igrače s iskustvom. Igrači kao što su John Mensah, John Paintsil, Michael Essien i Sulley Muntari će biti važni za Svjetsko prvenstvo, ali to ovisi o njima. Sve ovisi o tome koliko oni žele igrati, jer želim igrače koji su spremni da daju sve od sebe za Ganu", dodajen Rajevac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.