Rajevac upozorava na Australiju

Rajevac upozorava na Australiju

Edmir Škorić

Gana, nakon pobjede u prvom kolu protiv Srbije, igra sa autsajderom Australijom, no Milovan Rajevac, srbijanski stručnjak na klupi "crnih zvijezda", ne misli tako.

Golom Asamoah Gyana sa bijele tačke je Gana u prvom kolu savladala Srbiju, dok su "klokani" poraženi sa visokih 4:0 od selekcije Njemačke.
"Australska reprezentacija je vrlo jaka momčad. Njihov nastup protiv Njemačke nije pokazao pravu sliku. Oni mogu puno bolje, pa očekujem da će odigrati dosta drugačije nego u prvom kolu", kazao je Rajevac.

"Crne zvijezde" bi eventualnom pobjedom došli na prag osmine finala.

"Australiji je ovo posljednja šansa, tako da će dati sve od sebe da nas savladaju. No, i z nas je ovo vrlo važna utakmica u kojoj moramo pobijediti i trebamo biti dobro pripremljeni i koncentrirani", dodaje srbijanski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.