Rajković ipak na golu protiv Beer Sheva

Odložena suspenzija za golmana Maccabija

Rajković ipak na golu protiv Beer Sheva

D. Vejo

Fudbaleri Maccabi Tel Aviva trenutno igraju derbi meč protvi ekipe Beer Sheva ekipe koja je trenutno prvoplasirani tim u izraelskoj ligi a ujedno i direktan konkurent Maccabiju u borbi za naslov. Iako su svi mislili da na golu domaće ekipe neće biti srbijanskog čuvara mreže, on je ipak tu.

Disciplinska komisija još uvijek nije odredila kaznu za nemili događaj koji se desio protekle nedjelje kada je mladi golman nakon završene utakmice iz za sada nepoznatog razloga gurnuo trenera ekipe Sakhnina, te su se odmah povele špekulacije o tome kako ga možda do kraja prvenstva neće biti na terenu.

Do kraja prvenstva ostalo je još dva kola a ukoliko fudbaleri Maccabija upišu pobjedu u večerašnjem derbiju biće na pravom putu da tron prisvoje sebi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti